Boyd Hoek en zijn SMMB Masterclass – Te vertrouwen?

De kans is groot dat je op deze pagina terecht bent gekomen omdat je op zoek bent naar meer informatie over Boyd Hoek of zijn SMMB Masterclass die hij verkoopt.

Stop met zoeken, want je zit hier helemaal goed!

Op deze pagina ga ik je vertellen wie Boyd Hoek is, doe ik een review van zijn SMMB Masterclass en vind je tevens ook ervaringen van anderen en wat voor resultaten ze tot nu toe behaald hebben.

Ben je geïnteresseerd in het SMMB businessmodel? Lees dan vooral even verder.

Wil je weten of de SMMB Masterclass iets voor jou is?
Maak dan nu kennis door de gratis online training te volgen >>

Wie is Boyd Hoek?

boyd hoek

Boyd Hoek is de bedenker en maker van de SMMB Masterclass en het is tevens het businessmodel wat hij zelf gebruikt om online geld te kunnen verdienen.

Of ja volledig online, grotendeels dan. Zo nu en dan zit hij ook wel eens om de tafel met zijn (potentiële) klanten.

En net zoals veel succesvolle ondernemers, heeft ook Boyd Hoek zijn school niet afgemaakt en is hij zijn eigen pad gaan bewandelen.

En tot op heden heeft hij het goed voor elkaar.

Door het runnen van zijn eigen SMMB verdient hij op dit moment meer dan genoeg (lees: meer dan 10K per maand) om er van rond te kunnen komen.

En hij is niet de enige. Ook veel deelnemers van zijn SMMB Masterclass verdienen nu meer dan genoeg om van rond te komen.

Maar is Boyd Hoek echt?

Ja, hij is echt.

Hij heeft een eigen bedrijf genaamd Digital Presence en zoals je op de afbeelding hieronder ziet, staat hij hier dan ook netjes mee ingeschreven bij de KvK.

boyd hoek digital presence

Mijn SMMB Masterclass review

Zoals je nu weet, richt Boyd Hoek zich met name op geld verdienen middels een SMMB. En middels zijn SMMB Masterclass leert hij het ook aan anderen.

Wat betekend SMMB?

Alvorens ik dieper in ga op de SMMB Masterclass, vertel ik je eerst nog even in het kort wat een SMMB nou precies.

SMMB staat voor Social Media Marketing Bureau, of wel een bureau/bedrijf dat zich specialiseert in social media marketing.

En het mooie is dat heel veel bedrijven gewoon echt niet weten HOE ze social media marketing in hun bedrijf toe moeten passen. Veel mensen die een eigen bedrijf hebben, zijn hier niet mee opgegroeid en weten dus ook niet hoe ze het toe moeten passen.

Dit betekend dat de vraag naar goede social media experts erg groot is en jij daar dus een graantje van mee kan pikken ;).

Inhoud van de Masterclass

Nu je weet wie Boyd Hoek is, waarom hij de Masterclass ontwikkeld heeft en wat SMMB is, is het tijd om wat meer informatie te geven over de SMMB Masterclass zelf.

Week #1: Fundering leggen

De eerste week draait om de fundering. Je bouwt namelijk ook geen huis zonder een goede fundering.

Dingen als de uitleg van het businessmodel en het creëren van de juiste mindset om de kans van slagen x 10 te doen gaan en de markt leren kennen staan centraal in de eerste week.

P.S. Het is overigens niet zo dat hier een week over moet doen, maar het is wel belangrijk dat je alle stof goed tot je neemt alvorens je verder gaat.

Week #2: Resultaten behalen

In week 2 leer je het complete business model van A tot Z goed toe te passen, zodat jij dit ook voor klanten kunt gaan doen en dus hier keiharde euro’s mee kunt gaan verdienen.

Het opzetten van advertenties, testen en Facebookpixels komen uitgebreid aan bod.

Wat voor pixels? Wees gerust, alles wordt duidelijk aan de hand van vide instructies uitgelegd.

Zie hieronder één van de video’s uit de tweede week: Het Facebook Algoritme.

Week #3: Je eerste klant

Je begrijpt het businessmodel en weet hoe je succesvol ads kunt gaan runnen. En daarom is het in de derde week tijd om dit ook voor klanten te gaan doen.

Je gaat laten zien wat je in huis hebt en dat ze jou nodig hebben om een beter bedrijfsresultaat te kunnen behalen.

Week #4: Sales

De vierde week staat echt in het teken van het ondernemen van ACTIE.

Je gaat namelijk klanten binnenhalen die jou iedere maand zullen gaan betalen voor jouw diensten. En ja, er wordt je geleerd hoe je de zogenaamde cold calls kunt voeren en hoe je deze zo op kunt warmen dat ze uiteindelijk klant bij je worden.

Wat overigens ook erg waardevol is, is dat er ook praktische kennis gedeeld wordt in deze week. Je hebt namelijk toegang tot live sales calls die Boyd in het verleden gevoerd heeft.

Je kunt dus meeluisteren met hoe Boyd een sale geclosed heeft. En ja, er is ook een sales script beschikbaar 😉

Week #5: Systemen en processen

Wanneer je eenmaal een aantal klanten hebt en daar dus de social media marketing voor doet, is het tijd om het een en ander te gaan automatiseren.

Het versturen van automatische betalingen en het opzetten van systemen en processen zodat jij in de toekomst nog gemakkelijker klanten binnen kunt halen, staan centraal in deze week.

Wanneer ‘iets werkt’ is het juist belangrijk dat je dit automatiseert. Dit kan een simpel sales script zijn wat voor jou werkt maar kan ook het on-boarding proces zijn wat nieuwe klanten zullen doorlopen als ze bij jou klant worden.

Week #6: Passief maken en opschalen

Hoe mooi zou het zijn als jij je op den duur alleen nog maar met de strategie van je bedrijf bezig hoeft te houden en dat het praktische werk door anderen gedaan kan worden?

Precies, dat zou super mooi zijn!

En dat is wat je in de laatste week gaat leren. Leren hoe je het grootste gedeelte van je SMMB passief door kan laten draaien als je er zelf even niet bent. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere relaxte vakantie ofzo.

Om dat te kunnen doen, zal je moeten gaan outsourcen. En dat is precies waar het in de laatste week van de SMMB Masterclass om draait.

Bonus

Mocht je uiteindelijk de hele Masterclass doorlopen hebben – en hopelijk al het een en ander hebben toegepast – dan zijn er nog een aantal bonussen, waaronder opnames van masterminds, coaching calls en een kant en klaar contract wat je kunt gebruiken voor je klanten.

En last but not least, heb je ook toegang tot de community waar je in contact kan komen met andere deelnemers van de Masterclass.

Op deze manier sta je er niet alleen voor en kun je altijd om hulp vragen als je even niet meer van hoe of wat.

Klinkt het allemaal goed wat je tot nu toe gelezen hebt?

Meld je dan aan voor de gratis online training waarin je kennis kunt maken met de SMMB Masterclass. Maar wacht niet te lang, want de kans is aanwezig dat deze binnenkort komt te vervallen.

Meld je aan voor de gratis online SMMB training >>

Ervaringen met Boyd en de SMMB Masterclass

Leuk zo’n Masterclass waarin je leert hoe je een SMMB op kunt starten en kunt runnen, maar hebben mensen hier eigenlijk wel goede ervaringen mee?

Het antwoord wat ik je hier op kan geven is JA! Mensen die deel genomen hebben aan de Masterclass, runnen nu succesvol hun eigen social media marketing bureau.

Ten eerste is het runnen van een SMMB niet iets nieuws ofzo, maar je moet wel weten HOE je zoiets opzet.

Boyd Hoek legt je dit goed uit in zijn Masterclass, en de resultaten van deelnemers blijven dan ook niet uit.

Zie hieronder een aantal resultaten van de deelnemers.

En laatst kwam ik de video hieronder tegen waarin Boyd een SMMB Masterclass student interviewt.

Is Boyd Hoek te vertrouwen?

Nu je weet wie Boyd Hoek is en wat je kunt verwachten van SMMB Masterclass, spookt de vraag of hij te vertrouwen is misschien nog wel door je hoofd.

En dat is heel begrijpelijk.

In zijn YouTube filmpjes komt hij naar mijn mening, nogal een beetje popie jopie over. Alsof hij het al helemaal gemaakt heeft.

Maar dat is echt iets waar je doorheen moet proberen te kijken.

Boyd heeft het namelijk wel degelijk goed voor elkaar en helpt (middels zijn Masterclass) ook anderen om hetzelfde te kunnen bereiken als wat hij heeft bereikt.

Dus ja, hij is te vertrouwen.

Ik kan hier een heel lang verhaal gaan typen over waarom, maar uit vele positieve ervaringen blijkt niks dat hij niet te vertrouwen zou zijn.

En als je denkt dat hij gewoon snel geld wil verdienen door het verkopen van zijn Masterclass, dan zit je er naast.

Op zijn Masterclass geeft hij namelijk een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Mocht je uiteindelijk na de aanschaf om wat voor reden toch niet tevreden zijn, dan kun je aanspraak maken op die garantie en zal Boyd je geld gewoon weer netjes terugstorten.

Conclusie en prijs

Oke.. je weet nu wie Boyd Hoek is en hopelijk kun je door zijn mooie praatjes heen kijken en concluderen dat hij toch wel te vertrouwen is.

De SMMB Masterclass is niet zomaar een ebookje van X aantal pagina’s. Het is een complete training waarin je leert hoe je een eigen social media marketing business op kunt zetten.

In totaal heb je toegang tot ruim 15 uur aan video materiaal en de community.

Vooral de community is een erg waardevolle toevoeging. Op deze manier kom je namelijk in contact met andere deelnemers van de SMMB Masterclass die dezelfde denkwijze als jij hebben.

Zit het even tegen of heb je een vraag? Dan stel je die in de community waar anderen je weer op weg zullen helpen.

En dit alles, het complete trainingsprogramma + de community kent natuurlijk een prijskaartje. Een prijskaartje van €997,- als je in één keer betaald.

Mocht je het niet in één keer kunnen betalen, dan is er nog altijd de mogelijkheid om dit in drie termijnen van €397,- te doen.

Als je nu denkt van, pff.. dat is wel veel. Dan moet je je goed realiseren wat je hier voor terug krijgt en dat veel deelnemers nu een veelvoudige van de aanschafprijs per maand verdienen.

Ohja, een HBO studie kost anno 2020 ook ruim 2100 euro per jaar. En stel dat je in de meest gunstige situatie 4 jaar over doet, is dat ook dikke 8500 euro, en dan heb je nog niet eens een baan!

Natuurlijk ligt de keuze uiteindelijk bij jou, maar wanneer jij denkt van:

‘Ja, dit is het. Dit wil ik!’

Ben dan niet bang om te investeren.

Er is namelijk geen betere investering, dan investeren in jezelf en in je toekomst.

P.S. Als je besluit serieus aan de slag te gaan en jezelf dus in gaat schrijven bij de KvK (wat wel nodig is als je een serieus bedrijf gaat runnen), dan kun je de BTW van de Masterclass nog terug vragen.

Van de €997,- is dat toch nog een dikke €170,- die je terug kunt vragen.

Gratis training

Ben je benieuwd of een SMMB (social media marketing bureau) runnen iets voor jou is, dan raad ik je aan om gewoon eens deze gratis training te volgen.

Hierin kun je kennis maken met wat het runnen van een SMMB precies inhoudt.

Denk hierbij aan het kiezen van een markt en/of product waar je je op gaat focussen, hoe je relatief snel je eerste klant binnen kunt halen en hoe je er voor kunt zorgen dat deze klant ook daadwerkelijk ‘’klant’ wil blijven.

Oh ja, als je je hieronder aanmeld voor de gratis online training, dan krijg je nog een tweetal bonussen:

  • Voorbeelden van hoe Boyd Hoek zijn eerste klanten binnen haalde
  • Boyd zijn Facebook ads cheatsheet die hij keer op keer gebruikt voor het runnen van zijn advertenties

Wacht overigens niet te lang met aanmelden, want naar verwachting haalt Boyd zijn gratis online training binnenkort offline.

Deelnemen aan de gratis online training?
Controleer hier of je je nog aan kunt melden >>

Of voor wanneer je het allemaal wel gelooft…
Ga je hier direct naar SMMB Masterclass toe >>

Plaats een reactie