Droog Trainen Academie: Te mooi om waar te zijn?

Een fit en strak lichaam, dat willen we allemaal wel toch?

En in je zoektocht naar hoe je dit kunt bereiken ben je waarschijnlijk de Droog Trainen Academie tegengekomen.

Een website vol tips en advies op het gebied van voeding en krachttraining.

Maar wie zitten hier achter, wat voor producten worden er verkocht en waarom werkt het voor zoveel mensen?

Allemaal dingen die ik je ga vertellen in deze review.

Korting: Meer resultaat op het gebied van spieropbouw of droogtrainen? Kijk dan eens naar de producten van DTA waar nu een flinke korting op zit.
Ga naar het productoverzicht van DTA >>

Wat is de Droog Trainen Academie?

Je kunt de Droog Trainen Academie (DTA) zien als een soort van online sportschool en coaching waarbij je begeleid wordt op het gebied van voeding, krachttraining en cardio.

Met als doel dat jij de resultaten kunt boeken die je voor ogen hebt.

Op de Droog Trainen Academie website vind je onder andere artikelen op het gebied van voeding, lifestyle en krachttraining.

Daarnaast vind je er verschillende producten waarmee de mannen van de DTA jou kunnen helpen bij het bereiken van je doelen en is er de mogelijkheid om je aan te melden voor een 8-delige gratis email cursus.

In deze 8-delige gratis email cursus laten ze vervolgens zien hoe je in 8 tot 16 weken tijd je vetpercentage kunt verlagen en dit ook zo kunt behouden.

DTA is overigens een echt bedrijf wat ook ingeschreven staat bij de KvK, wat natuurlijk positief bijdraagt aan de geloofwaardigheid van het feit dat de mannen van DTA er serieus mee bezig zijn.

De trainers van DTA

henry rinus droog trainen academie

De trainers – of wel de eigenaren – van de Droog Trainen Academie zijn Henry en Rinus.

Deze twee mannen hebben in zeer korte tijd iets groots en goeds van de grond weten te zetten, namelijk de Droog Trainen Academie.

Vanuit de passie voor gezonde voeding en zelf veel te sporten, zijn ze tot het idee gekomen om andere mensen te gaan helpen op dit gebied.

En zo is de Droog Trainen Academie (voorheen droogtrainen.com) gestart.

In de beginfase kwam de informatie die ze op DTA deelde in de vorm van artikelen, vooral uit eigen kennis en ervaringen ze opgedaan hebben. De zogenaamde ‘Bro Science’ zoals ze het zelf noemen ;).

Maar omdat ze op een gegeven moment zeker wisten dat ‘dit’ echt hun dingen was en het als een echt bedrijf neer wilde zetten, zijn ze gaan investeren in meer kennis en ervaring.

Hiervoor hebben ze dan ook verschillende opleidingen voor gevolgd en seminars voor bijgewoond.

In het complete verhaal over Henry en Rinus, lees je wat het ze tot nu toe gebracht heeft.

De producten van DTA

De mannen van de Droog Trainen Academie hebben een aantal verschillende producten ontwikkeld die uitsluitend online verkrijgbaar zijn.

Droog trainen protocol vrouwen / mannen

Droog trainen protocol is het meest verkochte product van de Droog Trainen Academie.

Het is voor degene die op zoek zijn naar een manier om hun vetpercentage te kunnen verlagen met behoud van zoveel mogelijk spiermassa.

Het is tevens verkrijgbaar in twee versies:

Met behulp van het droog trainen protocol van de DTA haal je een all-in-one product in huis. Hierdoor ben je in staat om er vandaag nog zelfstandig mee aan de slag te kunnen gaan.

Spiermassa protocol vrouwen / mannen

Het spiermassa protocol is voor degene die – zoals je het waarschijnlijk al raad 😉 – meer spiermassa en kracht op willen bouwen.

En net als het droog trainen protocol voor vrouwen en de versie voor mannen, bestaat er van het spiermassa protocol ook een vrouwen- en een mannenversie.

In het spiermassa protocol ga je leren hoe je maximaal spieren op kunt bouwen waarbij ook rekening gehouden wordt met de inname van je voeding.

Ervaringen van deelnemers

Online zijn er ontzettend veel producten te vinden die beweren dat je met hun methode snel vet kunt verliezen in een korte tijd, snel af kunt vallen, snel gespierd kunt worden, etc.

Maar het probleem is vaak dat ze resultaten (foto’s en video’s) laten zien van strak afgetrainde mannen en vrouwen, maar niet dé methode bieden die dat ook waar kan maken.

Er worden dingen beloofd die gewoon simpelweg niet reëel en haalbaar zijn, wat op zijn beurt weer zorgt voor teleurstelling en dat je weer terug bij af bent.

Gelukkig bieden de mannen van de Droog Trainen Academie alleen methodes aan die ook daadwerkelijk werken (het werkt immers voor henzelf ook).

Ze showen hun lichamen geregeld op Facebook en je ziet ook dat ze resultaten laten zien van deelnemers die puur en alleen toepassen wat zij ook toepassen.

En waarom?

Om te laten zien dat het werkt.

En na en relatief korte zoektocht naar ervaringen van deelnemers, ben ik er achter gekomen dat ze over het algemeen zeer positief zijn.

Veel mensen die één van de producten van de DTA hebben gevolgd, hebben ook daadwerkelijk resultaten geboekt.

Zie hieronder een aantal van deze resultaten.

droog trainen ervaringen
droog trainen protocol ervaring

En als dit nog niet genoeg is, vind je hier en hier nog veel meer resultaten van deelnemers.

Mijn conclusie

Als eerste wil ik even zeggen dat de mannen van de Droog Trainen Academie – Henry en Rinus – weten waar ze over praten.

Ze zijn zelf namelijk erg actief op het gebied van gezondheid en sporten.

Maar wat wel belangrijk om te weten, is dat je zelf echt aan de bak zult moeten gaan om dat lijf te kunnen krijgen waar je van droomt.

Wanneer je dus niet bereid bent om er zelf ook hard voor te werken of te veel gaat cheaten, dan kun je het gewoon beter links laten liggen.

Met behulp van het Droog Trainen Protocol of Spiermassa Protocol in combinatie met voldoende zelfdiscipline liggen de resultaten voor het oprapen.

En wanneer er dingen niet duidelijk voor je zijn of gewoon wat advies nodig hebt, kun je rekenen op support van beide heren.

Alle support en coaching die ze geven, verloopt via hun Facebookgroep. Wanneer je dus een vraag hebt, stel ze dan gerust in deze groep.

Ze zijn behoorlijk actief op Facebook en dat is ook iets wat ik zelf gemerkt heb. Ze reageren namelijk behoorlijk snel op vragen.

Aan de slag met Henry en Rinus

Zoals je hebt kunnen lezen zijn Henry en Rinus dus zeer serieuze mannen als het gaat om voeding en effectief sporten.

Dit betekend dan ook dat als je hun trainingsprogramma’s volgt dat je verzekerd bent van progressie en resultaat.

Wanneer je klaar bent met aanklooien in de sportschool en graag resultaten wilt gaan zien? Dan zal je met de methodes en trainingsschema’s uit de droog trainen protocol en spiermassa protocol in combinatie met je eigen doorzettingsvermogen en hard werken, zeker de gewenste resultaten kunnen behalen.

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar Henry en Rinus beloven dan ook geen magische pil maar zijn er dan ook heilig van overtuigd dat je met hun methode + jouw inzet datgene kunt bereiken wat je wil bereiken.

‘No pain, no gain’

Feit is dan ook vaak zo dat het niet aan de methode ligt, maar aan de inzet van de deelnemer.

Dus wanneer jij bereid bent om de zogenaamde ‘pijn’ te doorstaan en er hard voor wil gaan, dan kunnen de mannen van de DTA je zeker helpen bij bereiken van je doel.

Vandaag nog beginnen met het trainen voor een sterker en fitter lichaam?
Kijk dan eens naar het droog trainen of spiermassa protocol van de DTA >>

Plaats een reactie