Frank de Moei: Is deze man eigenlijk wel te vertrouwen?

Het helpen en trainen van mensen in meer geluk en succes in leven. Dat is waar Frank de Moei zich hoofdzakelijk mee bezig houdt.

Dit doet hij door middel van zijn website Newstart.nl en de verschillende online trainingen die hij door de jaren heen ontwikkeld heeft.

En met succes. Want hij heeft tot op heden al duizenden mensen geholpen op onder andere het gebied van meer zelfvertrouwen, minder stress en betere relaties.

Maar wie is deze man nou precies en is hij wel te vertrouwen? En hebben mensen echt zo’n goede ervaringen met Frank?

Ik heb het voor je uitgezocht en deel daarnaast ook mijn persoonlijke ervaring met Frank.

Lees dus snel verder en kom er achter wie Frank de Moei is.

Meer dan 60% korting: Op alle producten van Frank de Moei zit nu een flinke korting. Gebruik hiervoor de kortingslink hieronder.
Kortingslink naar met de flinke korting >>

Wie is Frank de Moei

frank de moei newstart

Frank de Moei is sinds 2005 actief bezig in het trainen en begeleiden van mensen in meer geluk en succes in het leven.

Hij is een life-coach die zowel zijn eigen ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, als de nodige studies die hij gevolgd heeft gebruikt om andere mensen te helpen op het gebied van persoonlijke groei.

Psychologie, training en coaching zijn passies van hem.

En dat is ook de reden dat hij er beroepsmatig mee aan de slag is gegaan en tot op heden al duizenden mensen op weg naar een gelukkiger en succesvoller leven heeft geholpen.

Ervaring en opleiding

Frank heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, het trainen van mensen daarin, psychologie en communicatieve vaardigheden.

Daarnaast is hij gediplomeerd life-coach en trainer. Hiervoor is hij ook aangesloten bij het NOBCO en het EMCC.

NOBCO staat voor Nederlandse Orde voor beroepscoaches. NOBCO certificeert aangesloten coaches en op deze manier weet je dat je met iemand te maken hebt die op professioneel niveau andere mensen coacht.  

En EMCC staat voor European Mentoring and Coaching Council.

EMCC – waar NOBCO tevens ook een onderdeel van is – hanteert eveneens een hoge standaard als het gaat om het broepsmatig coachen van mensen.

Je kunt het EMCC als een belangrijke standaard zien op het gebied van coachen. En wanneer een coach is aangesloten bij het EMCC, weet je in ieder geval dat het goed zit.

Capedium coaching

Frank de Moei is als het ware een echte professional als het gaat over mensen coachen op het gebied van geluk en succes. En gezien hij dit beroepsmatig doet, heeft hij hier ook een eigen bedrijf voor, genaamd Capedium Coaching.

En Capedium Coaching staat dan ook netjes ingeschreven bij de KvK onder een geldig KvK nummer.

Newstart.nl

newstart.nl

Frank de Moei is vooral online actief.

En daar heeft hij ook een website voor, genaamd Newstart.nl.

Op deze website schrijft hij over allerlei onderwerpen die te maken hebben met het creëren van een gelukkiger en succesvoller leven.

Via deze weg bied Frank ook al zijn online training aan, waar ik zo meteen ook nog op terug komen.

Artikelen

Zoals ik net al zei, schrijft Frank veel artikelen en plaatst deze dan ook op zijn website Newstart.nl.

Wat me opviel, is dat er ontzettend veel gereageerd wordt op zijn artikelen wat erg positief is. Dit wil namelijk zeggen dat zijn artikelen veel gelezen worden en dat mensen er dus ook echt iets aan hebben.

Het feit dat Frank de Moei beweerd veel mensen te helpen op het gebied van geluk en succes in het leven, wordt hiermee dan ook enigszins bewezen.

En wat misschien ook leuk is om te weten, is dat hij dit jaar (2019) zijn 700e artikel gepubliceerd heeft!

frank de moei ervaring

Producten van Frank de Moei

Zoals je weet helpt Frank mensen op het gebied van meer geluk en succes in het leven.

Hij is er dan ook van overtuigd dat als je actief bezig bent met zelfontwikkeling, dit jou het verste zal brengen in het leven, wat inhoud dat je ook sneller een succesvoller en gelukkiger leven zal kunnen gaan leiden.

En dat is ook de reden dat hij op den duur verschillende online cursussen heeft ontwikkeld over verschillende onderwerpen / doelen in het leven.

Op deze manier kan hij nog gerichter mensen helpen datgene te bereiken wat ze graag willen bereiken.

Hieronder heb ik een overzicht van de online trainingen die hij tot op heden heeft gemaakt.

blijvend zelfvertrouwen

Blijvend Zelfvertrouwen

Een van de bekendste online cursussen van Frank, is zijn cursus Blijvend Zelfvertrouwen.

Veel mensen hebben te kampen met te weinig zelfvertrouwen en hebben hier in het dagelijkse leven veel last van.

In deze online cursus leer je hoe je meer zelfvertrouwen op kunt bouwen door onder andere jezelf te leren waarderen en te accepteren met als doel het creëren van nieuw zelfvertrouwen.

nooit meer zorgen of stress

Nooit meer Zorgen of Stress

Je zorgen maken en lichte tijdelijke stress ervaren is niet persé ongezond. Jezelf overmatig zorgen maken om dingen en te veel en chronische stress wel.

In de online cursus Nooit meer Zorgen of Stress worden er handvatten aangereikt die er voor zorgen dat je dingen kunt loslaten en meer zal kunnen ontspannen.

betere relaties met iedereen

Betere Relaties met Iedereen

Het leven bestaat uit het aangaan van relaties. Denk hierbij aan relaties met je familie, op het werk, met vrienden of vriendinnen maar ook op liefdesgebied.

In deze online cursus leer je hoe je effectief kunt communiceren met anderen, hoe je om kunt gaan met verschillende situaties en hoe je een relatie met iemand kunt verbeteren.

gelukkig zijn gelukkig blijven

Geluk – Genieten van het Leven

Eén van de belangrijkste dingen in het leven is dat je er optimaal van kunt genieten en dat je je ook gelukkig voelt. Maar toch gelukkig zijn en genieten van het leven niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Dingen loslaten, meer naar je gevoel luisteren en het krijgen van meer energie zijn onder andere de dingen je gaat leren in deze online cursus, met als doel meer te kunnen genieten van het leven.

vind je ideale baan

Vind je Ideale Baan

De dingen doen die je leuk vind is een belangrijk ingrediënt om gelukkig te kunnen zijn. En dat is ook de reden dat Frank een online cursus heeft gemaakt over het vinden van jouw ideale baan.

En het gaat niet alleen om het vinden van leuk werk. Het gaat in deze cursus met name over hoe je er achter kunt komen wat jouw passie is, en hoe je van deze passie je werk kunt maken.

de sleutels van geluk en succes

De Sleutels van Geluk en Succes

Het product De Sleutels van Geluk en Succes, is geen online training maar een ebook.

In dit ebook rijkt Frank de Moei jou de handvaten aan om meer geluk en succes te kunnen creëren in jouw leven.

Voor het hebben van meer geluk en succes in het leven bestaat geen magische pil. Het is een kwestie van het veranderen van je mindset.

Ga hier naar het complete cursusoverzicht van Frank >>

Inzicht in je Kracht

Ook het laatste product van Frank de Moei is geen online training maar een ebook genaamd: Inzicht in je Kracht.

In dit ebook gaat het erom dat je in principe alles kunt krijgen wat je maar wilt, mits je hiervoor natuurlijk de nodige acties onderneemt, anders gaat denken en een positievere mindset weet te creëren.

Wat me direct opviel is dat dit ebook ook als bonus te verkrijgen is bij de online trainingen, maar daar is de prijs dan ook naar ;).

Het ebook vind je overigens niet terug in het productenoverzicht van Newstart.nl, maar via deze link kom je er wel bij uit.

Ervaringen met Frank de Moei

Nu je al heel wat meer weet over wie Frank de Moei is, wat hij doet en wat voor producten hij aanbied, is het nu tijd voor de ervaringen met hem.

Mijn persoonlijke ervaringen

In mijn reviews ben ik altijd graag eerlijk en dat zal ik nu ook zijn.

Heel veel persoonlijke ervaringen met Frank de Moei heb ik niet. Maar toch heb ik diverse keren mail contact gehad met Frank en kan ik zeggen dat hij relatief snel reageert op zijn mails en direct is.

Geen ellenlange verhalen maar nuttige tips die je verder kunnen helpen.

Daarnaast heb ik ook niet al zijn producten uitgeprobeerd, maar ben ik wel in het bezit van zijn ebook De Sleutels van Geluk en Succes.

Ik ben namelijk iemand die altijd wel bezig is – en met name sinds de laatste paar jaren – met zelfontwikkeling en de dingen te doen waar ik zelf ook gelukkig van wordt.

Vandaar dat ik het ebook De Sleutels van Geluk en Succes aangeschaft heb. Gewoon om eens te kijken of het wat is en omdat het onderwerp me gewoon erg interesseert.

Ik was vrij verrast. En dan met name om de eenvoud en de praktische tips die Frank geeft.

Het is allemaal geen hogere wiskunde om een gelukkiger en succesvoller leven te kunnen leven, maar je moet wel weten hoe je je mind daartoe kunt zetten.

En dat is precies wat Frank de Moei je uitlegt.

Ervaringen van anderen

Door de jaren heen heeft Frank al flink wat mensen kunnen helpen en dat blijkt ook uit de ervaringen van andere mensen die een training van Frank hebben gevolgd.

Zie hieronder een aantal ervaringen.

frank de moei ervaringen
newstart ervaring

De niet-goed-geld-terug garantie

Je kunt uiteindelijk pas oordelen of een product iets voor je is of niet, als je het hebt kunnen proberen.

Dat is ook de reden dat Frank op al zijn producten een niet-goed-geld-terug garantie geeft.

Het is wel zo dat per product de garantietermijn verschilt, maar bij zijn meeste producten is dit 15 of 30 dagen. En naar mijn mening is dit een eerlijke garantietermijn waardoor je het product met een gerust hart een flink aantal dagen uit kunt proberen.

Op deze manier loop je als koper dan ook geen enkel risico.

Mijn conclusie

We zijn al weer bijna aan het einde gekomen van dit artikel. Tijd dus om nog even mijn eindconclusie te geven over Frank de Moei.

En zoals je hebt kunnen lezen heb ik niks vreemds kunnen ontdekken over Frank en zijn zowel mijn eigen ervaring als die van anderen met hem, behoorlijk positief.

Dus of Frank de Moei te vertrouwen is?

Ja, hij is volledig te vertrouwen. Hij doet iets met zijn passie en dat is andere mensen helpen. En als bijvoorbeeld blijkt dat jij niks aan zijn producten hebt, dan doet hij totaal niet moeilijk over geld terug geven.

En zo hoort het.

Meer geluk en succes in je leven?

Zoals je hebt kunnen lezen is Frank de Moei een serieuze man die middels zijn artikelen op zijn website en zijn online trainingen graag andere mensen helpt.

En wanneer jij nog steeds op zoek bent naar meer succes en geluk in je leven, kan ik je de producten van Frank zeker aanraden.

Ik ben namelijk van mening dat er géén betere investering is dan investeren in je eigen toekomst en geluk. Het kan dus zeker geen kwaad om eens met één van zijn trainingen aan de slag te gaan.

Probeer het gewoon eens uit zou ik zeggen.

Je hebt niks te verliezen, alleen maar te winnen 😉

Aan de slag met één van de trainingen van Frank de Moei?
Gebruik dan deze kortingslink en krijg direct ruim 60% korting >>

Plaats een reactie