Jacko Meijaard – Wie is hij en is hij te vertrouwen?

Goed dat je op deze pagina over Jacko Meijaard belandt bent.

Want de kans is groot dat jij hier terecht gekomen bent omdat je wel eens wat meer over die Jacko Meijaard, zijn website de Internet Succes Gids of de Affiliate Marketing Revolutie te weten wilt komen.

Zoek ook vooral niet verder, want op deze pagina vertel  ik je graag meer over Jacko en mijn persoonlijke ervaringen met hem.

Vandaag nog beginnen met het opbouwen van een online imperium?
Check dan het verhaal van deze MBO’er >>

Wie is Jacko Meijaard?

De naam Jacko Meijaard staat centraal in dit artikel.

Hoewel er ontzettend veel te vinden is over Jacko, is hij eigenlijk een doodgewone – naar mijn mening zelfs vrij introverte – jongeman die het op het gebied van internet marketing, al behoorlijk gemaakt heeft.

Jacko ontdekte in het eerste jaar van zijn HBO opleiding journalistiek, het verdienmodel affiliate marketing.

Vanaf dat moment is het balletje eigen pas echt gaan rollen.

De opleiding journalistiek had hij voornamelijk gekozen omdat hij eigenlijk niet zo goed wist wat hij wilde. En met de start van zijn affiliate marketing carrière, kwam hij er al vrij snel achter dat een potentiële 9 tot 5 baan die hij met zijn opleiding journalistiek kon bekleden, niet voor hem was weggelegd.

Dat is ook de reden geweest dat hij in het eerste jaar gestopt is met zijn studie en zich volledig is gaan focussen op zijn affiliate marketing business.

En tot op de dag van vandaag is hij hier nog steeds mee bezig en leeft hij van het internet.

Lees hier het complete verhaal van Jacko Meijaard >>

Internet Succes Gids

internet succes gids

De Internet Succes Gids – afkort ISG – is de thuishaven van Jacko Meijaard.

Op deze website blogt hij over allerlei onderwerpen die te maken hebben met online geld verdienen met als hoofdonderwerp affiliate marketing.

Zoals je net hebt kunnen lezen is bij het ontdekken van affiliate marketing zijn online avontuur voor hem begonnen.

Je zult daarom ook veel artikelen op de ISG website terug vinden die daar over gaan.

Daarnaast inspireert Jacko ook anderen middels zijn eigen YouTube kanaal en zijn eigen podcast waar hij praktisch iedere week een nieuwe podcast uitbrengt.

En sinds 2018 is daar ook het Internet Succes Gids Forum bijgekomen, wat is uitgegroeid tot één van het grootste – en naar mijn mening het beste – online geld verdienen van het moment.

Affiliate Marketing Revolutie

affiliate marketing revolutie

De naam Jacko Meijaard zal je veel zijn tegengekomen in relatie met zijn product de Affiliate Marketing Revolutie.

En vreemd is dat niet.

Het is namelijk zijn bekendste product wat hij ondertussen al een aantal keren vernieuwd heeft.

Inmiddels zijn er al duizenden mensen aan de slag gegaan met de Affiliate Marketing Revolutie. En dat heeft voor veel mensen er voor gezorgd dat ze nu volledig rond kunnen komen van online verdiensten.

In de Affiliate Marketing Revolutie leer je namelijk hoe dat je winstgevende affiliate websites kunt bouwen met als uiteindelijke doel dat je er van kunt leven.

En het mooie van de Affiliate Marketing Revolutie, is dat alles Jacko Meijaard je precies de stappen laat zien die er voor hem voor gezorgd hebben dat hij er van kan leven.

Benieuwd naar wat je van de Affiliate Marketing Revolutie kunt verwachten? Lees dan eens mijn persoonlijke review.

Mijn ervaringen met Jacko Meijaard

Om je een nog beter beeld te kunnen geven van Jacko, deel ik graag mijn persoonlijke ervaringen met hem.

Zo ben ik in het bezit van de Affiliate Marketing Revolutie, actief op het forum en ben ik in oktober 2018 naar zijn seminar geweest.

Ervaringen met de amr

Zelf ben ik al een tijdje in het bezit van de Affiliate Marketing Revolutie en dit heeft mij al heel wat gebracht.

Zo verdien ik op het moment online geld. En dit door simpelweg hetgeen toe te passen wat Jacko in de amr uitlegt en voordoet.

Het is geen rocket science.

Het allerbelangrijkste – en waar het bij veel mensen aan ontbreekt – is dat je actie moet ondernemen en vooral niet op moet geven.

En wanneer je – net als ik – in staat bent om daadwerkelijk actie te ondernemen en de dingen toe past die Jacko je uitlegt, zal je ook daadwerkelijk commissies gaan scoren.

Hard work pays off!

Zie daarvoor hieronder het keiharde bewijs.

Deze smsjes krijg ik nu wekelijks meerdere malen en ik kan je zeggen dat het nooit verveeld als er zo’n smsje binnenkomt ;).

Wil jij ook dit soort mailtjes en smsjes ontvangen?
Start dan vandaag nog zonder risico met het volgen van de Affiliate Marketing Revolutie >>

Het ISG seminar

Zoals je hebt kunnen lezen tot nu toe, praat ik best wel positief over Jacko Meijaard.

En dat komt omdat ik dat ook gewoon ben.

Hij heeft er voor gezorgd dat ik nu daadwerkelijk online geld verdien en iedere commissie die ik binnen krijg, geeft weer een kick, een voldaan gevoel.

Een gevoel dat er voor zorgt dat ik meer van hetgeen ga doen wat weer voor meer commissies zorgt.

En omdat ik zo onder de indruk was van zijn training en dan met de name de hechte community die daar aan vast hangt – namelijk het Internet Succes Gids Forum – kon ik na de aankondiging van het feit dat Jacko een seminar ging organiseren, dit niet afslaan.

Ik heb meteen een ticket gekocht waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds geen spijt van heb gehad.

Het was een zeer inspirerende dag waarin Jacko live zijn verhaal vertelde aangevuld met een programma met allerlei andere sprekers over online ondernemen.

Zie hieronder een impressie van deze dag.

Ervaringen van anderen

Ik ben niet de enige die goede ervaringen heeft met Jacko Meijaard.

Zo heeft zijn forum op dit moment meer dan 6000 leden waar ook al veel deelnemers hun succesverhalen hebben gedeeld.

Daarnaast is het een feit dat er steeds meer succesverhalen voorbij komen van deelnemers die ondertussen voldoende verdienen en hun baan op hebben kunnen zeggen.

En ja, als je de methode van Jacko uit de Affiliate Marketing Revolutie toepast, is het inderdaad mogelijk om op den duur je huidige baan op te kunnen zeggen.

Is Jacko Meijaard te vertrouwen?

jacko meijaard ad

Nu we al weer bijna aan het einde van dit artikel gekomen zijn, wil ik je nog even mijn ongezouten mening geven en antwoord geven op de vraag of Jacko Meijaard te vertrouwen is.

En hier kan ik heel kort over zijn:

Mijn ervaringen met Jacko Meijaard zijn dermate goed, dat ik kan zeggen dat Jacko alles behalve een oplichter is.

Jacko heeft verstand van zaken. Hij verdient niet alleen geld door zijn eigen training te verkopen, maar verdient ook daadwerkelijk zelf geld met behulp van affiliate marketing.

Daarnaast is Jacko zelf het actiefste lid op Internet Succes Gids Forum en zal je ook jaren na de aanschaf van zijn training proberen verder te helpen.

Dus op de vraag of Jacko Meijaard te vertrouwen en dus betrouwbaar is?

Ja, dat is hij zeker. Anders was hij niet in het AD verschenen, zou zijn training al lang offline zijn geweest en waren er niet zoveel succesverhalen.

De keuze is aan jou…

Je hebt nu kunnen lezen wie Jacko Meijaard is, wat mijn persoonlijke ervaringen en die van anderen met hem zijn.

Hopelijk heeft dit artikel jou wat meer duidelijkheid gegeven. Zo niet, laat dan gewoon even een berichtje hieronder achter en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

De keuze ligt nu bij jou:

Of je geeft de methode van Jacko Meijaard – de Affiliate Marketing Revolutie – een kans geven en zal er achter gaan komen wat het je kan brengen, op zowel het gebied van persoonlijke groei als op het gebied van financiële vrijheid.

Of je sluit nu deze pagina te verlaten en gaat op zoek naar andere manieren om online geld te kunnen verdienen, even goede vrienden 😉

De keuze is aan jou!

De Affiliate Marketing Revolutie uitproberen?
JA, ik geef het kans en wil vandaag nog beginnen >>

Plaats een reactie