Kippengids review – Lees DIT voordat je het aanschaft!

Je bent de Kippengids ergens tegengekomen, maar wil waarschijnlijk alvorens je deze aanschaft hier wel eens wat meer over te weten komen.

En ik kan je zeggen dat je hier helemaal goed zit.

In deze Kippengids review ga ik je onder andere vertellen wie de maker van de Kippengids is, wat je van het product kunt verwachten en of je er goed aan doet om het aan te schaffen.

Lees dus snel even verder.

Van plan om de Kippengids te gaan kopen? Wacht dan niet te lang, want naar verwachting gaat de prijs binnenkort omhoog.
Via deze link vind je gegarandeerd de laagste prijs >>

De maker: Fred Schouten

fred schouten kippengids

De maker van de Kippengids is een oude bekende.

Niet iedereen zal hem kennen, maar de maker van de Kippengids is Fred Schouten is namelijk ook de maker van het Freds Bouwtekeningen pakket, wat al veel positieve gebruikers heeft.

Met de Kippengids wil Fred Schouten een specifieke doelgroep helpen, namelijk mensen die graag zelf kippen willen gaan houden en dus ook zelf een kippenhok willen gaan maken.

Daarnaast kan ik je ook vertellen dat Fred zeker geen amateur of oplichter is. Hij heeft namelijk verstand van zaken, met name van het maken van kwalitatief goede bouwtekeningen.

Wat allemaal begon als hobby, is uiteindelijk uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf waarmee hij netjes staat ingeschreven bij de KvK onder de naam T.A.P.O. gevestigd in Amsterdam.

Wat is de Kippengids?

kippengids review pdf

De Kippengids stelt iedere klusser die kippen wil gaan houden maar ook een kippenhok wil maken, in staat om dit zelf te kunnen doen.

Met behulp van de Kippengids ben je goed voorbereid op het houden van kippen.

Daarnaast bevat het ook verschillende bouwtekeningen van kippenhokken en andere toebehoren zodat je zelf alles kunt maken.

En omdat je met deze gids zelf een kippenhok kunt maken en er tevens ook nog besproken wordt waar je allemaal op moet letten bij het zelf maken van een kippenhok, scheelt dat natuurlijk ook erg in de portemonnee.

Er zijn namelijk ook kant-en-klare kippenhokken te verkrijgen, maar het nadeel is vaak de prijs…

Verder is natuurlijk ook het zelf maken van een kippenhok een leuke bezigheid 😉

Mijn Kippengids review en ervaringen

Om je een goed beeld te kunnen geven van de Kippengids, ga ik je nu vertellen wat je precies kunt verwachten.

Van betaling tot en met de inhoud van de Kippengids.

Wat gebeurd er na de betaling?

De Kippengids kun je aanschaffen door te betalen met iDeal, Creditcard, Bancontact en PayPal.

Wanneer je eenmaal betaald hebt, krijg je direct een mail met toegang tot de Kippengids.

De Kippengids is namelijk een digitaal product. Dit maakt het mogelijk dat je meteen aan de slag kunt gaan.

De Kippengids PDF: Deel 1

Zoals je weet krijg je als je eenmaal betaald hebt, automatisch toegang tot de Kippengids.

De Kippengids is een ebook van 145 pagina’s in PDF formaat.

Dit houdt in dat je op iedere PC, laptop, tablet en smartphone kunt openen. En wanneer je dit niet handig vindt, kun je het eventueel ook nog uitprinten.

Het ebook is als het ware opgesplitst in twee delen.

In het eerste deel leer je meer over het houden van kippen. Denk hierbij aan informatie als de soorten kippenrassen, vergunningen, voeding, etc.

Allemaal dingen waar mensen vaak niet aan denken als ze kippen gaan houden, maar wat wel ontzettend belangrijk is.

Het eerste deel geeft je dus een goede basiskennis omtrent het houden van kippen.

De Kippengids PDF: Deel 2

Wanneer je de intro en alle informatie over het houden van kippen doorgelezen hebt – wat ik je wel aanraad – dan vind je in het tweede deel van de Kippengids de bouwtekeningen.

In totaal bevat de Kippengids zo’n 18 verschillende bouwtekeningen.

Ieder bouwtekening bevat een duidelijk stappenplan zodat je precies weet wat je moet doen. Daarnaast bevat iedere bouwtekening ook een materialen- en zaaglijst zodat je precies weet wat je van hoeveel nodig hebt.

Ook erg handig wanneer je besluit het hout niet zelf te zagen, maar dat je het op maat laat zagen door de houthandelaar.

Je geeft dan simpelweg de zaaglijst af en laat het gewoon allemaal op maat zagen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is het opvolgen van de desbetreffende bouwtekening en je kippenhok is klaar.

Ik kan hier natuurlijk geen complete bouwtekening prijsgeven, maar zie hieronder een voorbeeld van hoe zo’n bouwtekening er uit ziet.

kippengids review bouwtekening

Mijn conclusie

We zijn nu alweer bijna aan het einde gekomen van deze Kippengids review en dat wil zeggen dat het nu tijd is om mijn ongezouten mening te gaan geven.

En hier kan ik heel kort over zijn:

De Kippengids is naar mijn mening een zeer goed product. En dan met name ‘zeer goed’ omdat de prijs-kwaliteitverhouding gewoon ontzettend goed is.

Je betaald voor de Kippengids namelijk 17 euro en daarvoor krijg je een complete handleiding over het houden van kippen als verschillende bouwtekeningen van kippenhokken.

Daarnaast zijn de bouwtekeningen die je in de Kippengids vindt van hoge kwaliteit en is het een positieve bijkomstigheid dat ze allemaal voorzien zijn van een heldere handleiding en een materialenlijst.

Vooral de materialenlijst zorgt er voor dat je precies weet wat je nodig hebt en hoeveel, wat erg veel kan schelen in materiaalkosten.

Oh ja, wat ook wel handig is om te weten: Ze zijn allemaal in het Nederlands 😉

Kippengids wel of niet kopen?

Nu je weet wat je van de Kippengids kunt verwachten en dat het gewoon een goed product is voor een zeer goede prijs, wil ik je toch nog even vertellen waarom je het product wel of niet zou moeten kopen.

Wanneer je van plan bent om zelf kippen te gaan houden en hier nog niet zoveel verstand van hebt en ook nog zelf een kippenhok wilt gaan bouwen, dan is de Kippengids het product dat je daarbij goed zal gaan helpen.

Ben je puur en alleen op zoek naar bouwtekeningen van kippenhokken en eventuele toebehoren, dan is de Kippengids ook zeker een goede keuze.

Maar ben je puur en alleen op zoek naar bouwtekeningen van kippenhokken en ben je daarnaast ook nog van plan om in de toekomst nog andere dingen te gaan maken, dan kan het Freds Bouwtekeningen pakket misschien ook wel iets voor jou zijn.

In het Freds Bouwtekeningen pakket vind je namelijk ook bouwtekeningen van kippenhokken, maar daarnaast ook nog duizenden andere bouwtekeningen voor allerlei doe-het-zelf projecten.

Nou wil ik niet zeggen voor welk pakket je moet gaan, maar ik wilde je wel even de verschillen en overeenkomsten tussen deze twee producten met je delen.

De keuze is aan jou 😉

De Kippengids kopen of wil je meer informatie?
Bezoek dan hier de productpagina met gegarandeerd de laagste prijs >>

Of toegang tot duizenden bouwtekeningen inclusief bouwtekeningen van kippenhokken?
Kijk dan eens naar dit pakket waar nu een flinke KORTING op zit >>

Plaats een reactie