Labradoodle Geheimen – Het geld waard?

Labradoodle Geheimen is een ebook wat – zoals je het al raad – over de Labradoodle gaat.

Waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je het ebook ergens tegen bent gekomen en je hier graag meer over wilt weten voordat je het aanschaft.

En ik kan je vertellen dat je hier helemaal goed zit.

In deze review geef ik je meer informatie over Labradoodle Geheimen en vertel ik je wat je er van kunt verwachten. Van betalen tot en met de ontvangst van het ebook.

Dus heb jij nog enige twijfels bij het ebook? Lees dan vooral even verder.

Wie is de auteur?

Als ik de Labradoodle Geheimen verkooppagina moet geloven, is Piet de Jong de auteur van het ebook en de daarbij behorende bonussen.

Maar wie is die Piet de Jong nou eigenlijk precies?

Na een korte zoektocht, kan ik concluderen dat er niet echt informatie te vinden is over Piet de Jong.

Dus ben ik verder gaan zoeken. En al vrij snel kwam ik bij het bedrijf genaamd Blue Sky Marketing. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het uitgeven van online producten.

Dit bedrijf staat – zoals je op de afbeelding hieronder zit – dan ook netjes ingeschreven bij de Kvk. Dus dat zit wel goed.

blue sky marketing

Maar goed, wie is Piet de Jong dan wel?

Naar mijn eigen mening (hoewel ik er natuurlijk ook wel eens naast kan zitten) is Piet de Jong een pseudoniem. En dat wil niks meer zeggen dan een verzonnen naam.

Daar is opzicht helemaal niks mis mee en wil ook niet zeggen dat het product minder waardevol is.

Je ziet wel vaker dat er bij online producten een verzonnen naam aan een product gekoppeld wordt. Meestal is dit omdat de schrijver zijn of haar echte naam niet bekend wil maken of omdat het dan vertrouwelijker over komt en kopers graag een naam/auteur bij een product willen zien.

Dus nogmaals: Dit wil niet zeggen dat het allemaal fake en/of oplichting is. In plaats van dat je hier al conclusies gaat trekken, raad ik je aan om gewoon even verder te lezen 😉

Mijn Labradoodle Geheimen review

Om jou als lezer een zo goed mogelijk beeld te kunnen geven van wat je kunt verwachten van het ebook Labradoodle Geheimen, vertel ik je precies wat je kunt verwachten.

Wat er gebeurd na de betaling tot en met wat je kunt verwachten van de inhoud van het ebook en de gratis bonussen die je er bij krijgt.

Wat gebeurt er na de betaling?

De betaling vind plaats in een beveiligde betaalomgeving waar je met de mees gangbare betaalmethodes kunt betalen.

Je kunt onder andere betalen met iDEAL, PayPal of Bancontact.

Zorg er voor dat je je emailadres goed invult. Naar dit mailadres wordt namelijk een betaalbevestiging en de factuur naartoe gestuurd.

Na de betaling wordt je binnen enkele seconden doorgestuurd naar de downloadpagina.

Zowel het Labradoodle Geheimen ebook als de bonussen, zijn namelijk allemaal digitaal.

Het Labradoodle Geheimen ebook

labradoodle geheimen review ervaringen

Als eerste gaan we het natuurlijk hebben over het Labradoodle Geheimen ebook zelf.

Het ebook is in PDF formaat. Dit houdt in dat je het op vrijwel ieder apparaat op kunt slaan en kunt openen. Denk hierbij aan je smartphone, tablet en laptop/pc.

Je hoeft dus niet bang te zijn dat je het niet kunt openen.

Het ebook zelf bestaat in totaal uit zo’n 200 pagina’s verdeeld over vijf hoofdstukken.

Zie hieronder een screenshot van de inhoudsopgave. Zo weet je wat er zoal behandeld wordt in het ebook.

Zoals je ziet wordt er van alles behandeld. Van algemene informatie over de Labradoodle en aanschaf tot en met de opvoeding en training.

De onderwerpen worden stuk voor stuk uitgebreid behandeld en is daarnaast ook makkelijk doorleesbaar. Moeilijke woorden worden in dit boek niet gebruikt.

Dus ook voor de wat minder fanatieke lezers kom je er gemakkelijk doorheen.

Daarnaast raad ik je aan om het ebook ook ergens op te slaan. Stel dat je een keer geen internet hebt, kun je toch het ebook openen en lezen 😉.

De bonussen

labradoodle geheimen bonussen

Naast het ‘hoofd’ ebook, krijg je (zoals beloofd op de verkooppagina) ook nog toegang tot een aantal bonussen, waaronder:

  • Honden training geheimen
  • Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy
  • Baas over je eigen Labradoodle
  • Je Labradoodle laten komen op commando
  • Levenslange updates

In totaal bestaan de bonus ebooken uit meer dan 100 pagina’s. Het zijn dus zeker géén lullige ebookjes van een paar pagina’s waardoor het eigenlijk niet als bonus gezien kan worden.

Het is dus echt wel iets extra’s wat je er bij krijgt.

En net zoals het Labradoodle Geheimen ebook, zijn ook de bonussen allemaal in PDF formaat en kun je ze stuk voor stuk lokaal opslaan en openen op ieder apparaat.

Wil je graag meer te weten komen over de Labradoodle?
Neem dan eens een kijkje naar ‘het’ ebook over de Labradoodle >>

De prijs van Labradoodle Geheimen

Op het moment van schrijven is de prijs €37,- voor het Labradoodle Geheimen ebook. En voor die prijs zitten daar een vijftal bonussen bij.

Op de verkooppagina zie je dit ook in een mooi lijstje staan.

labradoodle geheimen prijs

Zoals je ziet is de normale prijs bijna 100 euro. Maar goed, de ‘normale’ prijs kan men natuurlijk zo hoog zetten als men zelf wil waardoor hoe hoger deze prijs is, hoe meer ‘korting’ je zou krijgen.

Naar mijn mening is hierin niet overdreven, zeker gezien wat er aan informatie en waarde er in het ebook + de bonussen gegeven wordt.

Maar is 37 euro te duur of te goedkoop?

Het antwoord hierop kan voor iedereen anders zijn.

Wanneer je namelijk al erg veel van Labradoodles af weet en er reeds in huis hebt of meerdere in huis hebt gehad, kan het wat duur zijn omdat je simpelweg minder aan de informatie hebt.

Maar voor iemand wie een Labradoodle nog vrij nieuw is en die serieus overweegt een Labradoodle aan te gaan schaffen, is het juist een erg waardevol ebook.

Ik zou zeggen, neem de proef op de som en oordeel zelf.

Mocht het nou echt niks blijken, dan kun je nog altijd aanspraak maken op de zojuist besproken niet-goed-geld-terug garantie 😉.

Ervaringen

Mijn eigen ervaringen zijn tot nog toe goed te noemen, maar toch was ik benieuwd naar wat anderen van het ebook vinden.

Op de verkooppagina staan ook een aantal ervaringen, maar dat vind ik nooit heel erg spannend, aangezien de verkoper invloed heeft op wat hij online kan zetten.

En daarom ben ik ook op zoek gegaan naar meer ervaringen en kwam ik er snel een aantal tegen.

labradoodle geheimen ervaringen

Niet-goed-geld-terug garantie

Wanneer je als consument een koop op afstand doet – waar in dit geval sprake van is – dan heb je recht op 14 dagen bedenktijd. Dit is wettelijk bepaald.

Dus als jij om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met ebook + de bonussen, dan kun je zonder opgaaf van een reden je geld terugvragen. De verkoper is verplicht dit te doen.

En gelukkig snapt de verkoper van Labradoodle Geheimen dit ook, want je hebt niet 14 dagen de tijd om je geld terug te kunnen vragen, maar zelfs 60 dagen.

Je hebt dus 60 dagen de tijd om alles rustig door te nemen.

En als het nou blijkt dat je het echt niks vindt, dan kun je een mail sturen met de mededeling dat je je geld terug wilt en dit zal de verkoper zonder vragen dan ook gewoon doen.

Mijn conclusie

Nu ik al weer bijna aan het einde ben gekomen van deze review, wil ik nog graag even mijn conclusie met je delen.

Wat betreft het Labradoodle Geheimen ebook als de bonussen, krijg je naar mijn mening zeker waar voor je geld.

In totaal krijg je meer dan 300 pagina’s aan waardevolle informatie waar je ook echt wat mee kunt. Daarnaast is het ook lekker doorleesbaar en kun je de bestanden op ieder apparaat openen.

En om dan ook maar meteen even terug te komen op de auteur Piet de Jong:

Waarschijnlijk is Piet een pseudoniem, maar zoals ik al zei hoeft dit geen afbreuk te doen aan de kwaliteit en/of betrouwbaarheid van het product.

En dit product bewijst dit.

Labradoodle Geheimen is een boek waar veel mensen die een Labradoodle aan willen gaan schaffen of net aangeschaft hebben, iets aan zullen gaan hebben.

Labradoodle Geheimen kopen

Klinkt het allemaal goed wat je gelezen hebt en wil je graag meer te weten komen en leren over de Labradoodle?

Dan kan ik nogmaals zeggen dat je hiermee geen miskoop mee zult doen.

Voor de prijs die je betaald voor het ebook + de bonussen, krijg je meer dan waar voor je geld.

En mocht je nu beslissen om Labradoodle Geheimen te gaan proberen, maak dan gebruik van de link hieronder zodat je zeker weet dat je de beste prijs betaald.

Mocht achteraf nou blijken dat het toch niks is, dan kun je nog altijd aanspraak maken op de niet-goed-geld-terug garantie.

Geen risico’s voor jou dus.

Wil jij graag alles te weten komen over de Labradoodle en je goed voorbereiden op de komst van je nieuw hond?
Lees dan hier wat Labradoodle Geheimen voor jou kan betekenen >>

Plaats een reactie