Perfect Slapen in 7 Stappen review: Koop het NIET!

De Perfect Slapen in 7 Stappen van William van der Klaauw wel of niet kopen?

Dat is een vraag die waarschijnlijk door jouw hoofd heen gaat als je op deze pagina terecht bent gekomen.

En ik kan je vertellen dat je hier helemaal goed zit.

In deze Perfect Slapen in 7 Stappen review ga ik je namelijk vertellen wat je er van kunt verwachten, wie het boek geschreven heeft en waarom je het wel of juist niet zou moeten kopen.

Daarnaast vertel ik wat mijn persoonlijke ervaring met deze slaaphulp methode is en wat anderen er van vinden.

Twijfel je dus nog?

Lees dan snel even verder!

50% KORTING: Perfect Slapen in 7 Stappen kopen met korting? Gebruik dan de kortingslink hieronder.
Kortingslink naar het boek van William >>

Wie is de auteur?

william van der klaauw

Het is altijd goed om te weten wie er achter een bepaald product zit. En zo ook bij de Perfect Slapen in 7 Stappen methode.

De schrijver van dit boek is William van der Klaauw, een slaapdeskundige die middels zijn website Slaapwijzer.net en boek al veel mensen geholpen heeft met het overwinnen van hun slaapproblemen.

William geeft aan dat hij vroeger zelf een zeer slechte slaper was en dat is ook de reden geweest dat hij zich hierin is gaan verdiepen.

Dit heeft uiteindelijk geleid tot een oplossing die er voor zorgde dat hij eindelijk weer aan een goede nachtrust kon komen.

En deze oplossing – wat eigenlijk beter benoemd kan worden als een methode – heeft tot op heden ook al vele andere geholpen bij hun slaapproblemen.

Wat is de Perfect Slapen in 7 Stappen methode?

De methode is in theorie vrij simpel: Beter leren slapen door het toepassen van 7 simpele maar zeer effectieve stappen.

In deze verschillende stappen wordt uitgelegd wat belangrijk is om de slaap en de kwaliteit daarvan te kunnen bevorderen.

Het klinkt misschien te makkelijk voor woorden, maar door simpelweg de dingen uit te voeren – en moeilijk zijn ze zeker niet – is het mogelijk om op zeer korte termijn al een betere nachtrust te kunnen krijgen.

Wanneer jij dus:

 • Moeilijk in slaap kan komen;
 • Vaak wakker wordt ’s nachts;
 • ’s Morgens vaak lusteloos wakker wordt;
 • Overdag weinig energie hebt en veel aan het gapen bent;
 • Liever geen slaappillen slikt

Dan kunnen de stappen uit de Perfect Slapen in 7 Stappen methode jou zeker helpen.

Mijn Perfect Slapen in 7 Stappen review

Nu je weet wie de schrijver is en wat de Perfect Slapen in 7 Stappen grofweg inhoudt, ga ik je een kijkje in het product geven.

Dingen als wat er na de betaling gebeurd, het ledengedeelte, wat de Perfect Slapen in 7 Stappen methode en bonus inhoudt, worden behandeld.

Wat gebeurd er na de betaling?

Betalen kan onder andere via iDeal, PayPal en Bancontact en vindt plaats in een beveiligde betaalomgeving.

Na betaling krijg je direct een mail met daarin de inloggegevens voor het ledengedeelte. In het ledengedeelte heb je vanuit één omgeving toegang tot het product en alle bonussen.

Tevens ontvang je het boek ook nog als fysiek exemplaar, wat ik persoonlijk wel erg prettig vind. Ik zelf lees boeken bijvoorbeeld graag als hardcopy.

Als je op een werkdag voor 16:00 besteld, ontvang je het de volgende werkdag. Bestel je na 16:00, dan ontvang je het een werkdag later in je brievenbus.

Wanneer je hier niet op wilt wachten, is het ook als ebook beschikbaar in het ledengedeelte ;).

Het ledengedeelte

Wanneer je eenmaal bent ingelogd in het ledengedeelte, vind je bovenin het menu een knop naar de downloadpagina.

En zoals je hieronder ziet vind je hier een lijstje met links om zowel het Perfect Slapen in 7 Stappen ebook te downloaden, als alle bonussen.

perfect slapen in 7 stappen ledenplatform

Het ledengedeelte is tevens ook een community. Hiermee is het mogelijk om in contact te komen met anderen mensen die ook in het bezit zijn van het product.

Altijd leuk en handig om met ‘mede slechte slapers’ in contact te kunnen komen.

Perfect Slapen in 7 Stappen boek

Waar het natuurlijk allemaal om draait, is het prefect slapen in 7 stappen boek, wat je zowel fysiek via de post krijgt als digitaal.

Het boek bestaat in totaal uit 146 pagina’s en is ook ingedeeld aan de hand van de 7 stappen.

Wat meteen opvalt is dat het iedere keer korte stukken tekst zijn met zo nu en dan een afbeelding of een illustratie.

Dit vind ik persoonlijk erg positief. Het leest daardoor namelijk lekker vlot weg.

Om een indruk te krijgen van de inhoud van het boek, heb ik hieronder de inhoudsopgave van het boek bijgevoegd.

De bonussen

Zoals je weet krijg je er ook een aantal bonussen bij. Ook deze vind je terug in het ledenplatform.

Hieronder een kort overzichtje van wat je van de bonussen kunt verwachten:

 • Slaapchecklist: In de Perfect Slapen in 7 Stappen methode wordt veel praktisch informatie gegeven, maar na het lezen zal je het in de praktijk moeten gaan brengen. En de checklist zal je daarbij gaan helpen. Met behulp van de checklist weet je precies welke stappen je wanneer uit het boek toe moet gaan passen.
 • E-cursus ‘Dieper slapen’: In deze e-cursus staan de verschillende fases van de slaap centraal. Je leert deze slaapfases beter te begrijpen, hoe een slaapcyclus er uit ziet en wat je kan helpen om een betere nachtrust te krijgen.
 • Kalmeer je gedachten: In dit 20 pagina tellend ebookje vind je een tiental simpele technieken die je kunt toepassen om de slaap te kunnen bevorderen.
 • Welterusten snacks receptenboek: Een receptenboek met 5 slaapverwekkende recepten. Het geheim van deze recepten, is dat ze allerlei slaapverwekkende natuurlijke stofjes bevatten. Erg makkelijk te maken en lekker slaapverwekkend.
 • Crystal waters: Dit betreft een MP3 bestand van ongeveer 30 minuten met zeer rustgevende geluiden. Je kunt het MP3 bestand gewoon downloaden en opslaan. Makkelijk af te spelen op bijvoorbeeld een MP3 speler of op je smartphone.

Daarnaast krijg je nog als extraatje een maand lang gratis persoonlijk advies van William. Mocht je dus de eerste maand ergens in vastlopen of toch nog wat meer advies nodig hebben, vraag het dan vooral de eerste maand gewoon aan William.

Waarom werkt het?

Wanneer je slecht slaapt en hier mee naar de dokter zou gaan, is de kans groot dat je hiervoor een hulpmiddel krijgt, of wel slaapmedicatie.

Maar hiermee worden niet de oorzaken maar de symptomen aangepakt.

Het symptoom is namelijk dat je slecht slaapt en dat wordt aangepakt met een pilletje. Maar daarmee is de oorzaak nog niet opgelost en zal je zonder pilletje weer snel bij af zijn.

En dat is waarom de Perfect Slapen in 7 Stappen methode voor zoveel mensen werkt – en het dus ook voor JOU kan werken.

Hier wordt namelijk gekeken naar wat de oorzaken zijn van het feit dat je zo slecht slaapt. En wanneer je weet wat die oorzaken zijn en hier daadwerkelijk iets aan gaat doen, is de kans erg groot dat je je slaapproblemen voor eens en altijd op kunt lossen.

Wanneer werkt het niet?

In principe zou de methode voor iedereen moeten werken, mits je natuurlijk bereid bent om de nodige acties hiervoor te ondernemen.

Wanneer je één of ander magisch iets verwacht waardoor je ineens beter kunt gaan slapen, dan zal deze methode voor jou niet gaan werken.

Ik raad het je dan zelfs af om het boek te kopen.

Wanneer je bijvoorbeeld wilt gaan afvallen, zal je hier ook de nodige acties voor moeten ondernemen als bijvoorbeeld gezonder gaan eten en bewegen.

En zo geldt dat in principe ook voor een betere nachtrust.

Je moet bereid zijn om de oorzaak te achterhalen en aan te pakken. Alleen dan zal je resultaat gaan zien.

Mijn persoonlijke ervaring

Om een zo’n goed mogelijk beeld te geven van William en zijn boek, heb ik besloten om ook mijn persoonlijke ervaring met je te delen, en dan met name over zijn boek Perfect Slapen in 7 Stappen.

Nou wil ik niet zeggen dat ik een hele slechte slaper ben, maar gezien ik wel altijd op zoek ben naar manieren om de kwaliteit van mijn leven te kunnen verbeteren en dus ook de kwaliteit van mijn slaap, heb ik besloten om de Perfect Slapen in 7 Stappen methode eens een kans te geven.

Sinds juli 2019 ben ik dan ook in het bezit van zijn boek. Zie hieronder het bewijs:

aanmelding slaapwijzer

En ik kan je vertellen dat het me erg verraste.

De verwachting was namelijk dat ik een vrij theoretisch boek zou krijgen, maar het tegendeel heeft zich bewezen.

Alles wat in het boek beschreven wordt, leest lekker makkelijk weg.

Alles is overigens wel theoretisch onderbouwd, maar het is met name praktisch geschreven waardoor de stappen ook daadwerkelijk makkelijk toe te passen zijn.

Ik weet nu voor mezelf dat het ritme, mijn voeding, het gebruik van dag- en nachtlicht erg bepalend waren voor mijn kwaliteit van slaap.

Let op: Dit geldt voor mij, maar wil niet zeggen dat het ook voor jou geldt. Dit is per persoon verschillend maar het zijn dingen waar je in de 7 stappen achter gaat komen.

Daarnaast zorgde het er niet alleen voor dat ik beter kon gaan slapen, maar bracht het ook andere voordelen met zich mee:

 • Ik ben me energieker gaan voelen waardoor ik meer gedaan kreeg
 • Ik kom nu gemakkelijker ’s morgens uit bed
 • Ik word minder vaak wakker ’s nachts

En vaak zijn het ook dingen die je simpelweg moet uitproberen.

Vaak wordt gezegd dat je in complete duisternis beter slaapt – met bijvoorbeeld een verduisterend gordijn – maar voor mij werkt dit niet optimaal, zeker het wakker worden niet.

Ik merkt dat ik een beter ritme krijg als ik bijvoorbeeld natuurlijker wakker wordt, en daar helpt een verduisterend gordijn niet bij.

Ik zie de Perfect Slapen in 7 Stappen methode meer als een one-size-fits-all methode.

Uiteindelijk werkt het voor iedereen, maar voor iedereen weer op een andere manier.

De een zal iets aan zijn of haar voeding moeten doen, terwijl de ander meer innerlijke rust zal moeten creëren voordat hij of zij een betere nachtrust zal kunnen krijgen.

Ervaringen van anderen

Naast mijn eigen ervaring, ben ik ook nog op zoek gegaan naar ervaringen van anderen.

En zoals je hieronder kunt lezen, ben ik niet de enige waar de Perfect Slapen in 7 Stappen methode wel degelijk voor werkt.

perfect slapen in 7 stappen ervaring
perfect slapen in 7 stappen ervaringen

90 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Op bijna alle producten die je online aanschaft, heb je vaak recht op garantie. Of in ieder geval de kans om het uit te proberen en als het je niet bevalt of niet werkt voor je, dat je het kun retourneren.

En zo geeft ook William je een niet-goed-geld-terug garantie.

Maar niet zomaar ééntje. Eéntje van maar liefst 90 dagen.

Het is namelijk zo dat je wel voldoende de tijd moet krijgen om de methode uit te proberen. En daar is twee weken gewoon simpelweg te kort voor.

Je hebt dus gewoon 90 dagen de tijd om het uit te proberen. En bevalt of werkt het niet, dan doe je je beroep op de garantie die William je geeft.

Mijn conclusie

We zijn alweer bijna aan het einde gekomen van deze review en ik hoop dat ook dat je er wat aan hebt gehad.

Tijd voor mijn conclusie:

Perfect Slapen in 7 Stappen is een product van een hoge kwaliteit met ontzettend veel waardevolle informatie.

Ondanks dat alles gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek, weet William het toch allemaal zeer praktisch te brengen waardoor het boek voor praktisch iedereen geschikt is.

Wanneer jij dus op dit moment nog te kampen hebt met slaapproblemen en erg verlangt naar een fatsoenlijke nachtrust, dan kan ik het boek zeker aanraden.

Werkt het niet? Dan vraag je gewoon je geld terug.

Er zijn nu twee dingen die je kunt doen:

 1. Je geeft het een kans en je zal (uit eigen ervaring) snel ontdekken dat de methode wel degelijk werkt. En mocht het onverhoopt voor jou toch niet werken, dan vraag je gewoon je geld terug. Geen risico’s!
 2. Je gaat op zoek naar een andere oplossing in de hoop dat je die gaat vinden. Het is je goed recht om dit te doen.

Aan jou de keuze 😉

Perfect Slapen in 7 Stappen kopen (met KORTING)

Wanneer ik je twijfels over de Perfect Slapen in 7 Stappen methode heb weggenomen en je besloten heb om het een kans te wil geven, dan kun je hieronder gebruik maken van een kortingslink waarmee je 50% korting op de aanschafprijs krijgt.

Mocht het uiteindelijk nou blijken dat het toch niks voor je is, dan is er kun je altijd nog gebruik maken van 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Je hebt in principe dus niks te verliezen, alleen maar iets te winnen en dat hoogstwaarschijnlijk een betere nachtrust ;).

Perfect Slapen in 7 Stappen methode uitproberen? Maak dan gebruik van de kortingslink hieronder.
Kortingslink naar de bewezen beter slapen methode >>

Plaats een reactie