William van der Klaauw: Een ECHTE slaapdeskundige?

Je bent waarschijnlijk hier terecht gekomen omdat je meer informatie zoekt over William van der Klaauw, zijn website Slaapwijzer.net of omdat je gewoon meer wilt weten over zijn Perfect Slapen in 7 Stappen methode.

En dat is ook precies waar dit artikel over gaat.

Ik ga je namelijk meer vertellen over wie William van der Klaauw is, zijn website Slaapwijzer.net en zijn boek Perfect Slapen in 7 Stappen.

Daarnaast deel ik ook mijn persoonlijke ervaring met je en ben ik ook op zoek gegaan naar ervaringen van anderen.

Lees dus alles even rustig door en oordeel zelf of deze man jou kan helpen.

50% korting: Ontvang nu 50% korting op het Perfect Slapen in 7 Stappen boek door op onderstaande kortingslink te klikken.
Gebruik de kortingslink >>

Wie is William van der Klaauw?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen:

William van der Klaauw is een slaapdeskundige die middels zijn website Slaapwijzer.net en zijn Perfect Slapen in 7 Stappen methode andere mensen helpt met een betere nachtrust.

Zelf had hij vroeger ook veel last van slaapproblemen en is daar uiteindelijk overheen gekomen.

En juist omdat hij dit ook heeft meegemaakt, beseft hij als geen ander hoe frustrerend en slopend het kan zijn voor een mens als je niet aan een goede nachtrust toe kunt komen.

Daarmee kan hij zich ook beter verplaatsen in zijn cliënten.

Daardoor is hij niet alleen een slaapdeskundige, maar naar mijn mening ook een ‘ervaringsdeskundige’.

Kratos

Zoals je nu weet is William een beroepsmatige slaapdeskundige en verkoopt hij ook producten. En daarom ben ik ook even na gaan kijken of dit wel allemaal goed geregeld is.

Na een korte zoektocht kwam ik er achter dat dit gewoon allemaal prima geregeld is.

Op zijn contactpagina is namelijk te zien dat zijn bedrijf Kratos heet en dat hier ook gewoon netjes mee staat ingeschreven bij de KvK.

Aan de hand van KvK nummer ben ik dit ook even gaan controleren in het handelsregister. En het genoemde KvK nummer komt overeen met zijn bedrijfsnaam en is ook actief.

Dus dat zit wel goed 😉

Is William te vertrouwen?

Er wordt ontzettend veel troep verkocht op internet en daardoor wordt je vaak ook een beetje sceptisch. En dat is begijpelijk. Een beetje sceptisch zijn is zelfs gezond en houd je alert en ver van oplichter vandaan.

Maar William is alles behalve een oplichter.

Hij heeft al behoorlijk wat mensen geholpen aan een betere nachtrust en ook in de rest van dit artikel kun je afleiden dat William totaal geen kwade bedoelingen heeft.

De thuisbasis van William: Slaapwijzer.net

william van der klaauw slaapwijzer

Nu je een beetje weet wie William van der Klaauw is, wil ik je nog even wat meer vertellen over zijn website Slaapwijzer.net, die hij eind 2013 heeft opgericht.

Dit is namelijk de website waar William al zijn kennis en opgedane ervaringen met anderen deelt in de vorm van artikelen.

Alle informatie die hij deelt op zijn website, worden ook goed onderbouwd. Hij verteld dus niet lukraak maar wat, maar schrijft op basis van feitelijke informatie en zijn eigen ervaringen.

Slaapwijzer.net bestaat dan ook met name uit artikelen die gaan over ‘hoe’ je beter kunt slapen maar ook ‘waarom’ het maar niet lukt om te slapen en wat de ‘oorzaken’ daar van zijn.

En dit weet hij allemaal in begrijpelijke taal over te brengen.

Een leuk feitje is dat zijn website met name ’s nachts veel wordt bezocht. En dat is op zich helemaal niet zo vreemd, gezien we dan juist vaak wakker liggen en gaan Googlen naar wat je er tegen kunt doen.

Slaapwijzer.net als autoriteit?

Wanneer je dan wakker ligt ’s nachts en gaat Googlen op bijvoorbeeld ‘slecht slapen’, zie dat Slaapwijzer.net al vrij snel naar voren toe komt.

slaapwijzer google resultaat

En dat is niet voor niks. Google weet namelijk – en zeker als een website al een aantal jaren meedraait – welke websites relevant en interessant zijn als er op ‘slecht slapen’ gezocht wordt.

Hiermee wordt aangetoond dat Slaapwijzer.net een autoriteit is op dit gebied en dus echt wel waardevol is.

Weer een bewijs van dat William echt wel weet waar hij over praat en ook een echte expert is op het gebied van beter leren slapen.

Zijn boek: Perfect Slapen in 7 Stappen

perfect slapen in 7 stappen

Williams trots is toch wel zijn boek Perfect Slapen in 7 Stappen, wat hij in 2015 heeft uitgebracht. Tot voor kort was het alleen digitaal te verkrijgen, maar op vele verzoeken is het nu ook als fysiek verkrijgen, wat je als brievenbuspost thuisbezorgd krijgt. Leest toch altijd net wat anders 😉

Middels dit boek heeft hij namelijk toch al veel mensen geholpen aan een betere nachtrust. En heel vreemd is dat ook niet.

Zijn boek is namelijk redelijk praktisch waardoor het inderdaad mogelijk is om je slaapproblemen aan te kunnen pakken.

Om uiteindelijk tot een betere nachtrust te kunnen komen, heeft William het in zijn boek echt niet over een magische pil of gekke trucjes die je uit moet gaan halen om beter te kunnen slapen.

Nee, het zijn gewon 7 bewezen stappen die iedereen toe kan passen. Je moet alleen wel weten wat de 7 stappen zijn en hoe je ze het beste toe kunt passen.

Het is dus niet één of ander wondermiddel, maar een praktisch uitvoerbaar stappenplan waar iedereen mee uit de voeten kan.

Mijn persoonlijke ervaringen

Persoonlijk heb ik goede ervaringen met William.

Na de aanschaf van zijn boek Perfect Slapen in 7 Stappen – waar ik ook echt wel waardevolle dingen uit heb gehaald – heb ik ook mailcontact gehad met William

Ik had namelijk wat vragen over zijn boek en verrassend genoeg werd er op dezelfde dag nog gereageerd op mijn mail.

Mijn mening is dat William van der Klaauw een betrouwbare man is die echt wel weet waar hij het over heeft. En daarnaast is het ook prettig om te weten dat als je ooit vragen hebt, je maar een mail hoeft te sturen en hij die ook persoonlijk zal beantwoorden.

Wanneer je meer wilt weten over hoe mijn ervaringen met zijn boek zijn, dan raad ik je aan om mijn review hierover eens te lezen.

Ervaringen van anderen

Naast het feit dat ik zelf goede ervaringen met William en zijn boek Perfect Slapen in 7 Stappen heb, ben ik ook op zoek gegaan naar ervaringen van anderen.

En misschien is dit dan ook wel het enige minpuntje.

Er zijn namelijk maar weinig ervaringen te vinden. Maar zoals je ziet heb ik er toch een paar kunnen vinden.

slaapwijzer ervaring
william van der klaauw ervaring

En hier verteld Joke hoe zij haar slaapproblemen met behulp van de stappen uit de Perfect Slapen in 7 Stappen methode, voor eens en altijd heeft aan kunnen pakken.

Mijn conclusie

Nu we al weer bijna aan het einde van dit artikel gekomen zijn, wil ik toch nog even mijn eindconclusie geven.

William van der Klaauw is zeker geen eendagsvlieg, maar is een man die weet waar hij het over heeft in zijn vakgebied.

Slaapproblemen en slaapstoornissen zijn een veel voorkomend probleem en kan de kwaliteit van het leven behoorlijk beïnvloeden.

Een slaappilletje innemen kan het tijdelijk oplossen en wordt ook vaak aangeraden, maar William weet dat het ook anders kan en dat het belangrijker is om de oorzaak aan te pakken.

En dat is naar mijn mening nog veel belangrijker.

Ik ben in ieder geval een heel stuk wijzer geworden als het gaat over ‘hoe je aan een betere nachtrust toe kunt komen’, dus van mij krijgt William alleen maar lof.

Het is natuurlijk uiteindelijk aan jou zelf of je het een kans geeft, maar ik kan je verzekeren dat je nachtrust na het toepassen van zijn methode, in ieder geval niet slechter gaat worden 😉

Perfect Slapen in 7 Stappen kopen met 50% KORTING

Wanneer je benieuwd bent naar het boek Perfect Slapen in 7 Stappen, kan ik je vertellen dat je er zeker geen spijt van zult krijgen.

Het geeft je zoveel inzichten over wat belangrijk is om aan een goede nachtrust toe te kunnen komen.

Daarnaast is het boek nu verkrijgbaar met 50% korting.

Oh, en wanneer het uiteindelijk toch niks voor jou blijkt te zijn, heb je altijd nog recht op de niet-goed-geld-terug garantie van maar liefst 90 dagen.

Je loopt hierdoor dus geen enkel risico en hebt daardoor ook tijd genoeg om het grondig uit te proberen.

Maar wacht niet al te lang met beslissen, want de korting kan ieder moment door William weer offline worden gehaald.

Benieuwd of de Perfect Slapen in 7 Stappen van jouw slaapproblemen af kan helpen?
Probeer het dan gewoon eens en ontvang 50% KORTING >>

Plaats een reactie